ILCSI - Fejbőrápolás (Hajhullás, Korpásodás, Zsíros haj problémák kezelékse)

Az ép hajszál alapja az egészséges fejbőr. A fejbőrnek is szüksége van a megfelelő ápolásra.

Hiszünk abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.

Hajlamos vagy a hajhullásra?

A csodálatos hatású növényi hormonokat, a fitoösztrogéneket hívjuk segítségül hajhullás ellen Szalonunkban. 

A Csalános alga krémzselét és a Fitoösztrogénes pakolást fele-fele arányban a Kispofozóval végzett elektromos masszázzsal dolgozzuk a fejbőrbe, és rövid ideig dunsztpakolásként a fejen hagyjuk. Ezt Zöld szappanos hajmosás, majd almaecetes öblítés és Hajserkentős masszázs követi. Száradás után vióval fejezzük be a kezelést.

A hajápolást otthon is folytatni kell. Ha módodban áll vásárolj egy Kispofozó nevű kozmetikai gépet , mert az elektromosság erejével a hatóanyagok sokkal mélyebben a fejbőrbe épülnek, illetve a készülék „tüskés” elektródájának használata a fejbőr vérkeringésére, a hajhagymáidra is pezsdítően hat!

Minden nap „tüskézd” a problémás területet, és a Hajserkentőből pár cseppet masszírozz a fejbőrbe! Csak szappannal moss fejet, és utána mindig almaecetes vízzel öblíts!

Pakolásként a Csalános alga krémzselét és a Fitoösztrogénes pakolást kell használnod kéthetente két hónapon át, majd havonta egyszer.

 

Korpásodik a fejbőröd?

A természet többféle megoldást is a kezünkbe adott, amivel a korpás fejbőrt és a hajhullást orvosolni tudjuk.

Az egyik kezelés alapos Fekete szappanos hajmosással kezdődik. A szappanos habbal a fejeden 10 percet kell töltened zuhanysapkába dunsztolva, ezt követi a lemosás a Kispofozónak nevezett elektromos készülékkel.

A másik megoldás szerint az AHA-s peeling habot és a Csalános alga krémzselét 2/3-ad 1/3-ad arányban összekeverve a fejbőrbe masszírozzuk, és lefóliázva dunsztpakolásként 20 percig a fejen hagyunk. Ezt alapos öblítés követi tiszta vízzel.

Keresd fel Szalonunkat, ahol a szakember azonnal kezelésbe vesz, illetve haza is viheted azokat az anyagokat, amelyekkel otthon is folytathatod a hajápolást! Mindig a Fekete szappannal moss hajat, és amíg a probléma fennáll, pakolásként hagyd 10 percig a fejeden! Az öblítés almaecetes vízzel történjen, majd masszírozz a fejbőrödbe pár csepp Mahónia- vagy Csipkebogyó tonikot, vagy Hajserkentőt -a fejbőr állapotától függően -!

 

Zsírosodik a hajad, akárhogy mosod?

Nem mindegy mivel és hogyan mosol hajat. Felejtsd el az illatos, agyonkemizált samponokat!

Az Ilcsi Szépítő Füvek Fekete szappanával a zsíros haj kezelésében is fantasztikus eredményt érhetsz el, természetesen. Használd hajmosásra, vagy pakolásként. Dörzsöld át vele fejbőröd, és ha szükséges, dunsztold be 10 percre! Ezután masszírozd a fejbőrbe a Kénes tonikot, amely ugyan nem az illatáról híres, ám annál hatékonyabb! A kén ugyanis a bőr egyik építőeleme. Az almaecetes öblítés is igen hatásos. Ha sűrűn mosol hajat, használd a Zöld szappant!

Szalonunkban elektromos kezelésekkel is fokozzuk a kozmetikumok hatását, így a zsíros haj problémájával is érdemes benézni kozmetikáinkba.

 

Hozzászólás hozzáadása

A hozzászóláshoz bejelentkezés.