L'Oréal Cover 5' (Tompítja az ősz hajszálakat)

 Elégedetlen őszülő halántékával? A L’Oréal Professionnel szalonokban elérhető a megoldás. Lehet sűrű, vagy ritkás az ősz hajszálak száma, az arányuk, ma már tompítható! Csupán 5 perc alatt. Egy igazi áttörés a L’Oréal Professionnel-től.

 Amikor az ősz haj problémája megjelenik

Sajnos nem az számít, hogy mennyire érezzük fiatalnak magunkat - az ősz hajszálak idő előtt is megjelenhetnek. Úgy látja, hogy a tükörből már nem az pillant vissza Önre,mint akinek érezi magát? Van megoldás erre a problémára!

Forradalmi megoldás, amely 5 perc alatt tompítja az ősz hajszálakat

 A Cover 5’ szolgáltatást a L’Oréal Professionnel Szalonunkban a fejmosónál vehetjük igénybe, hasonlóan egy samponos hajmosáshoz. Lehet eredeti hajszínünk sötétbarna, gesztenyebarna, vagy akár szőke, a Cover 5’ 5 perc alatt gyorsan és természetes eredménnyel tompítja az ősz hajszálakat, a férfi vendégek legnagyobb megelégedésére.

Az ősz hajszálak tompítása nem teljes átváltoztatás!

 A L’Oréal Professionnel Homme alaposan felforgatta a férfiaknak célzott fodrászati termékek piacát a Cover 5’ szolgáltatás bevezetésével. Az ötlet? Kizárólag férfiak számára kialakított speciális szolgáltatás, amelyet csak a fodrászszalonokban vehetnek igénybe. Az ősz hajszálak körülbelül 50%-át a haj eredeti színével tompítja, ezáltal diszkrét és természetes hatást kelt.

Teljes körű gondoskodás a hajszálakról

 legyen szó vékony szálú, nehezen kezelhető, normál vagy korpásodásra hajlamos hajról. A titok csak annyi, hogy a megfelelő sampont kell kiválasztani.

 Ugyanez érvényes a hajformázásra: a krémes pasztától vagy a waxtól az erősen tartó zselén át egészen a vizes hatású zseléig igen széles választék áll a férfiak rendelkezésére. A jól kiválasztott termékkel könnyen elérhetjük a kívánt hatást. A L’Oréal Professionnel Homme termékcsaláddal, úgy ápolhatjuk és formázhatjuk hajunkat, akár a profik!

 

Hozzászólás hozzáadása

A hozzászóláshoz bejelentkezés.