AWAPUHI Hajújraépítés (Száraz- töredezett haj, újraépítő hidratáló kezelése keratinnal)

A Hawaiin élő őslakosok évszázadok óta az AWAPUHI gyömbér termésének a levét használják bőrük és hajuk hidratálására.

Az Awapuhi növény hidratáló és regeneráló hatása által inspirálva és a szigetlakók ősi hagyományait és tudását felhasználva John Paul DeJoria, Paul Mitchell és barátaik, egy napenergiával ellátott, önfenntartó Awapuhi farmot létesítettek Hawaii-n majdnem 30 évvel ezelőtt. Az Awapuhi kivonatot a Paul Mitchell cég ezen a farmon termesztett növényekből, a helyszínen állítja elő.

A HAGYOMÁNY TALÁLKOZIK A CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

A hajszál "Gerincének" is tekinthető Keratin fehérje létfontosságú összetevője az erős, egészséges hajnak.

AZ EXKLUZÍV KERATRIPLEX HATÓANYAG MÉLYEN BEJUT, HELYREÁLLÍTJA, MEGERŐSÍTI ÉS LEZÁRJA AZ IGÉNYBEVETT, TÖREDEZETT HAJSZÁLAKAT.

A környezeti hatások a hajszál károsodását okozhatják a felszínétől a belsejéig (kutikula- felszín és cortex-kéreg részek). A keratin rostokat a cortexen belül peptid kötések tartják össze és amikor ezek a kötések megsérülnek, a hajszál töredezett, elvékonyodik és gyenge lesz.

KeraTriplex™ háromféle fehérje összetevőt tartalmaz, amelyek a megfelelő molekula súlyuknak köszönhetően mélyen bejutnak a cortex-be, újjáépítik a sérült kötéseket és belülről kifelé haladva megerősítik, valamint „lesimítják” a hajszálak felszínét.

 A haj megerősödik, egészséges kinézetű lesz és regenerálódik. A hosszantartó védőréteg pedig lezárja a haj felszínét és megóvja a hajszálat a további károsodástól.

AZ ÚJ-ZÉLANDI BÁRÁNYOK GYAPJÚJÁBÓL KIVONT KERATRIPLEX MEGKÖZELÍTŐLEG AZONOS ÖSSZETÉTELŰ AZ EMBERI HAJBAN TALÁLHATÓ KERATIN FEHÉRJÉVEL.

A keratin John Paul DeJoria - a PaulMitchell alapító-társtulajdonosa - által Új-Zélandon létesített, organikus körülmények között tartott, bárányok gyapjújából kerül kivonásra. Az így előállított KeraTriplex – három különböző méretű keratin molekula kombinációja - megközelítőleg azonos a hajban található fehérjével. A birkák egész nap zöld mezőkön legelnek, mesterséges anyagokat és antibiotikumot nem kapnak. A gyapjú levágása és kezelése rendkívül kíméletesen történik, az eredmény pedig az egyik leghatásosabb keratin, ami a hajápolásban jelenleg létezik. 

“A VENDÉGEK 93%-A, SZÁRAZ, IGÉNYBEVETTNEK VAGY FESTETTNEK MONDJA A HAJÁT.”

2 LÉPÉSES PROFESSZIONÁLIS SZALONKEZELÉS

AZ ERŐS, EGÉSZSÉGES HAJ a különleges Awapuhi és Keratin Nagyhatású Hajújraépítő Kezeléssel kezdődik.

1. LÉPÉS 2. LÉPÉS

KERATRIPLEX AMPULLA

A nagykoncentrátumú keratin fehérje összetevők azonnal és mélyen behatolnak a töredezett hajszálakba, belülről-kifelé regenerálják, újraépítik azokat, miközben lezárják a kutikulát. A forgalomban lévő egyetlen ampulla-komplex, mely gyakorlatilag megegyezik az emberi hajban található keratinnal.(csak szalonkezeléshez, otthoni ápolásra nem kapható) A megnedvesített hajra tincsenként kerül felvitelre és bemasszírozásra. 5 percig marad rajta (leöblíteni nem kell), majd a kezelés folytatódik az Intenzív Hajápolóval.

AWAPUHI ÉS KERATIN INTENZÍV HAJÁPOLÓ

A száraz, igénybevett haj leghatásosabb ápolója. Az Awapuhi-Hawaii gyömbér kivonat intenzíven táplálja és ragyogó fényt ad minden egyes hajtincsnek, az egyedülálló keratin fehérjék -
a KeraTriplex™ komplex - regenerálják és átalakítják a fénytelen, élettelen hajat. A sűrű, tartalmas krém tincsenként kerül felvitelre és bemasszírozásra, majd sapkában, hő alatt 10 percig melegítésre. A leöblítést a formázás,szárítás követi.

A kezelés során*:
80%-kal csökken
a haj töredezettsége

80%

35%-kal nő
a haj fénye

35%

67%-kal csökken
a festett haj színvesztése

67%

IDEÁLIS:
Természetesen száraz, töredezett hajra • Fénykárosodott hajra • Szőkített, festett vegy egyéb kémiai beavatkozáson átesett hajra

 

1 hozzászólás

 • Danics Rebekka mondta

  Mennyibe kerül a fenti kezelés?

  Kedves Rebeka,
  A kezelés 4 500,- Ft-tól kezdőik, ami a haj hosszának függvényében változik.


  Üdvözlettel,

  Krisztina

Hozzászólás hozzáadása

A hozzászóláshoz bejelentkezés.