Paul Mitchell Awapuhi Hawaii Gyömbér Kollekció

A Hawaii szigeteken lakók évszázadok óta ismerik és használják a az Awapuhi gyömbér növénynek nedvét a bőrük és hajuk hidratálására és regenerálására. A növény regeneráló hatása Paul Mitchell-t is  ámulatba ejtette, aki 30 évvel ezelőtt egy napenergiával ellátott, önfenntartó Awapuhi termelő farmot létesített Hawaii-n.

Ősszel, miután az évelő Awapuhi virág elvirágzik, a gyökereket kézzel betakarítják, majd szárítják, amit egy különleges napenergiával vezérelt kamrában végeznek. Egy egyedülálló kivonási módszer lehetővé teszi, hogy az Awapuhi gyökerében található növényi zsírokban gazdag összetevőket felhasználják és így azok beépüljenek a hajszálakba, amely könnyen kezelhetővé és fényessé válik.

A kollekció másik fontos összetevője a keratin protein, amit a hajszálak gerincének is mondható, hiszen alapvető eleme az egészséges és erős hajnak. Az exkluzív KeraTriplex komplexben található keratint az új-zélandi birkák gyapjújából nyerik, amely gyakorlatilag az emberi hajjal azonos típusú fehérjéket tartalmaz. A vegyszerektől mentes, zöld legelőkön nevelkedett birkákat természetesen a nyírás folyamata során nem éri bántódás. A gyapjút egy különleges eljárással kezelik, hogy megőrizzék a belőle kivont keretín hajújraépítő tulajdonságait. Ez a három, egymástól eltérő méretű keratin molekula az AWAPUHI ÉS KERATIN, NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS fő alkotóeleme és megtalálható a kollekció számos termékében is. 

AWAPUHI ÉS KERATIN HIDRATÁLÓ KRÉMSAMPON 

100%-osan szulfátmentes krémsampon, lágyan hidratál, védi a festett haj színét. Minden hajtípusra, mindennapos használatra.

Hatóanyagokban gazdag, finoman tisztítja, lágyítja és védelmezi a hajat. Az Awapuhi-Hawaii gyömbér kivonata fenntartja a haj nedvességtartalmát, így az könnyen kezelhetővé és fényessé válik. A természetes KeraTriplex™, amely egy egyedülálló keratin fehérje komplex, újraépíti és
regenerálja a hajat, hogy az újra ragyogó és egészségesen tündöklő legyen. A szőkített vagy festett hajon is tökéletesen fejti ki hatását.

Használatával a festett haj színe is tartósabb lesz. 

Alkalmazás: A megnedvesített hajba masszírozza be, majd öblítse le.

Aktív hatóanyagok: Awapuhi-Hawaii gyömbér kivonat, keratin / hidrolizált keratin / oxidált keratin, búza protein, bioflavonoidok, keserűnarancshéj és tea levél kivonat. 

AWAPUHI ÉS KERATIN KRÉMBALZSAM

Intenzív gubancolódást gátló és hajerősítő kondicionáló, minden hajtípusra, mindennapos használatra. Lágyítja, kondicionálja a hajat, hidratáló hatású Awapuhi-Hawaii gyömbér kivonatot tartalmaz.

Az egyedülálló keratin komplex – a Kera-Triplex™ - újraépíti és regenerálja a hajtincset és védelmezi, hogy újra selymes, egészséges legyen és fényben tündököljön. A gazdag hatóanyagok azonnali kondicionálást nyújtanak a hajnak és csökkentik a sztatikus töltését, mialatt fényt adnak a tincseknek.

Alkalmazás: Nedves hajba masszírozza, majd mossa le.

Aktív hatóanyagok: Awapuhi-Hawaii gyömbér kivonat, keratin / hidrolizált keratin / oxidált keratin, kondicionáló anyagok.

AWAPUHI FORMÁZÁS ELŐTTI, ÁPOLÓ SZÁRAZOLAJ

Simítsa és zárja le a töredezett, igénybevett hajat a természetes olajok és Awapuhi-Hawaii gyömbér tartalmú készítménnyel.

Száraz, gyorsan felszívódó olaj, lágy selymes textúrát és ragyogást ad a hajnak. Használatával a haj könnyen száríthatóvá válik.

Alkalmazás: Egy kisebb mennyiséget vigyen fel a törölközőszáraz hajra, majd folytassa a formázást. Megszárított hajra, végekre is felvihető. Gubancolódást gátló, hajvég lezáró hatású.

Aktív hatóanyagok: Awapuhi-Hawaii gyömbér, ricinusolaj és római kamilla kivonat. 

AWAPUHI TENGERISÓS FORMÁZÓ SPRAY

Alakítson ki lágy, vadítóan hullámos hajat. Gazdag textúrát és tömeget ad az egyenes vagy göndör hajnak. Az Awapuhi-Hawaii gyömbér kivonat intenzíven táplálja és ragyogó fényt ad.

Alkalmazás: nedves/száraz hullámos vagy göndör hajra vigye fel, majd a tincseket simítsa át, lazítsa fel. A hajszárítást diffúzorral végezze.

Aktív Hatóanyagok: Awapuhi-Hawaii gyömbér kivonat, magnézium szulfát (só).

Hozzászólás hozzáadása

A hozzászóláshoz bejelentkezés.

Awapuhi otthoni termékek

  • 1