AWAPUHI, Hidratáló, tömegnövelő hajhab

Ár: 6 500,00 Ft

Azonosító: PMAGHW200

Kategoria: Hajápolás

Hydrocream Whip

Ez a könnyed, formázó habkrém minden egyes hajtincset körülölel, kondicionál és maximálisan hidratál. Megszünteti az össze-vissza szálló hajszálakat, könnyed és lágy tapintású frizurát varázsol. Más formákhoz pl. loknik és hullámok szárításához is kitűnően alkalmazható. Az Awapuhi-Hawaii gyömbér, a csodálatos regeneráló hatású argán olaj, a tengerisó és a méz kivonat segíti a haj nedvességtartalmának megtartását. Gazdag kondicionáló összetevőinek köszönhetően a frizura lágy és selymes tapintású lesz, hidratálja, védi és ragyogóvá teszi a hajat. A termék parabeneket nem tartalmaz.

Fontos Előnyök:- Awapuhi - Hawaii Gyömbér Kivonat – Helyreállítja a haj nedvességtartalmát, lágyítja a kutikulát, és ragyogó fényt biztosít. - Krémhab állag – könnyű felvinni, jól terül, gazdaságos és nem nehezíti el a hajat.

Alkalmazás: Hajtőtől haladva vigye fel a nedves tincsekre. Szárítsa dúsra és simára haját vagy egyszerűen csak hagyja magától megszáradni tincseket. Esetleg használjon diffúzort, hogy hullámokat és loknikat alkosson. Adjon tömeget a vékonyszálú vagy egyenes hajának. Legfontosabb Összetevők: - Argan olaj - őshazája marokkó, más nevén folyékony arany. Több mint 100 fontos alkotóelemet tartalmaz és ősidők óta a szépség és egészség megőrzőjeként tekintenek rá.

  • Awapuhi - Hawaii Gyömbér Kivonat - A Paul Mitchell egyedi, lipidekben gazdag kivonata kiegyenlíti a haj nedvességtartalmát és megakadályozza a haj kiszáradását.

  • Búza Protein - regenerálja, táplálja a hajat.